Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Életművész - önismereti színház műhely


Hovatovább Kikötő

2019. január 20. 10:30

Színházat játszunk, egyszerűen... úgy mint az Életben... az ihlettől a kreatív alkotáson át a teljes kibontakozásig. Gyere játsszunk együtt! Próbáld ki magad, éld át a színház varázslatos erejét!

"A színházban mindaz átélhető, ami voltam, ami vagyok, és ami lehetnék!"

Ez a hely ahol valóban és őszintén Önmagad lehetsz! Átlépheted a határokat, feloldhatsz nehézségeket, megélheted a legmélyebb vágyaidat, játszhatsz őszintén és szabadon. Itt bármi megtörténhet és valóban kibontakozhatsz, mert itt tényleg lehet spontán alkotni és kísérletezni... egyre több új és új megoldást találni. Így lesz a színház egy igazi játszó-tér... ami áthatja az egész életünket... és életünk valóban művészetté válik.

Ez a foglalkozás nem színház-terápia, vagy dráma foglalkozás, és nem is egy klasszikus színház tréning, itt nincs szükség semmilyen színházi előképzettségre vagy tapasztalatra, itt egyedül Rád van szükség! ;)

Sokféle kifejezési eszközzel dolgozunk, szavakkal, szövegekkel, helyzetekkel, mozgással, hanggal, gesztusokkal, formákkal, képekkel…
...szabadon, komolyan, könnyedén és teljes átéléssel.

Egy játékos és kreatív felfedezésre hívunk!

És hogy mi mindennel gazdagodhatsz?
Életöröm, bátorság, természetesség, spontaneitás, határozottság, testtudatosság, összpontosítás, kreativitás, derű, ítélőképesség, könnyedség, játékosság, valódi átalakulás... és mozgásba lendül az életed...

Nos, készen állsz a játékra?

A program kb. 19 óráig tart. Hozz magaddal kényelmes ruhát a programra.